Samen met gerenommeerde fotografen en schrijvers werken we aan het imago van Nederland.Met het klassieke ‘Visions of the Netherlands’ en het iconische ‘The Dutch, I presume?’ maakten we twee regelrechte bestsellers over De Lage Landen. Ons ‘beeldhuis’ Dutch Image voorziet overheid en zakenleven van professioneel beeld, reportages en tekst over Nederland. Uit stock of op maat gemaakt.

Boeken

Dutchshop is onze boekenwebwinkel, met uitsluitend uitgaves van eigen hand. Onze boeken gaan stuk voor stuk over de Lage Landen en de Nederlandse cultuur. Van het boek ‘The Dutch, I Presume?’  is ook een veelgespeeld kwartetspel verschenen. Ideale cadeaus voor vrienden en zakenrelaties in het buitenland.

Dutchshop

Fotografie en tekst op maat

Dutch Image levert maatwerk. In opdracht worden fotoreportages over elk onderwerp verzorgd. Van stad en streek tot en met bedrijf en missie. In beeld en tekst. Daarnaast maken we uiteenlopende artikelen en interviews, complete magazines en boeken. Dutch Image biedt Nederlandse topfotografie uit stock van o.a. Jurjen Drenth en Martin Kers.

Dutch Image